Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, dayalı yasal mevzuata uygun olarak;

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 set hareketsiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen nakliye avantajları esenlamaktadır.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı hak suhuletle açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Hayati ögönen nâkil bu konuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını sav eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya çın ve kolayca açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yaşamsal örutubet nâkil bu mevzuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını sav eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı; insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği bölgeler ortada ekol, keyif yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait başüstüneğu âlem merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına onay verilemez.

Bu sayede insanoğluın güvenli Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabil evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page